Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/fridayshop.mk/public_html/wp-content/themes/yolo-rubino/framework/core/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Водич за поклони за матуранти – FRIDAYSHOP

Блог објава

Да се биде матурант не е мала работа, како за матурантот, така и за неговите родители. Кога некој ќе стане матурант, освен среќа и гордост, родителите сакаат да му поклонат и некој. Па за да ви помогнеме околу изборот за поклон, направивме еден краток водич.

Поклонот за матурантот треба да биде нешто што тој го сака, нешто што му е потребно или пак нешто што ќе му остане за паметење. Еден од најдобрите поклони за матурантите е дефинитивно часовникот, бидејќи тој важи за симбол за одговорност. Со добар избор на рачен часовник не можете да згрешите, а доколку му го погодите вкусот на своето дете, тоа ќе му биде омилениот моден додаток. Постојат различни видови на часовници кои може да ги поклоните на вашиот матурант, а на вас е да знаете што барате.

Еден од најдобрите модели за оваа пригода се дефинитивно часовниците од брендот Swatch. Може да се најдат во различни дизајни и бои, нудат швајцарски квалитет, особено одговараат за млади дечки и најважно од се имаат пристапна цена.

Еве неколку наши предлози кои може да ги купите на првата онлајн продавница наменета за мажи FRIDAYSHOP .

SWATCH BLAU ME ON

Цената на овој часовник е 9,600 денари. Доколку го купите онлајн, добивате бесплатна достава до вашата врата.

SWATCH BLUE BOAT

Цената на овој часовник е 7,700 денари, а доколку го купите онлајн добивате бесплатна достава до вашиот дом. Купи на следниот ЛИНК!

SWATCH TIC-BROWN

Цената на овој часовник е 7,700 денари, а доколку го купите онлајн добивате бесплатна достава до вашиот дом. Купи на следниот ЛИНК!

И како за крај, еден од стандардните поклони со кои исто така нема да згрешите, парче накит кое знаете дека ќе му се допадне на вашето дете и ќе му остане како спомен за целиот живот. Исто така ви даваме неколку предлози кои може да ги најдете на онлан продавница за мажи FRIDAYSHOP  и во салоните на Божиновски часовници и накит.

CALVIN KLEIN PLATE

Машко ланче од брендот Calvin Klein. Цената на ова ланче е 4,000 денари, а ако го купите од дома добивате бесплатна достава. Купи на следниот ЛИНК!

CALVIN KLEIN BUMP

Машка алка од брендот Calvin Klein. Цената на оваа алка е 4,500 денари, а доколку ја купите онлајн добивате бесплатна достава до вашиот дом. Купи на следниот ЛИНК!

 

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.