Блог објава

Camo војничката мода почна доста често да се комбинира и низ нашата држава. Веќе сите модни парчиња може да се најдат во оваа варијанта, од војнички карго панталони, војнички блузи и дуксери, патики, па се до војничка шара блејзер сако.

Покрај кежуал спорт стилот, овие детали почнаа да се комбинираат и со office формален стил. Затоа решивме на нашиот Инстаграм да ги прашаме нашите фанови (обавезно следете не на Инстаграм) што мислат за оваа мода во светот, и дали би носеле војнички панталони на работа или на некој озбилен настан. Иако стартот на анкетата даваше надеж за 50/50 одговори, сепак на крај убедливо победи одлуката дека нашите момци сеуште не се спремни за комбинирање на овој стил надвор од викенд кежуал модата. Според нас ова расположение ќе се мсни во годините што следат, особено во зимскиот период, па затоа вие со време посетете го FridayShop, и одберете нешто на тема вијничка темно зелена боја. Имаме доста голем избор!

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.